LOTTO TOTO
 
Érdekességek a lottó világából
 
Sportfogadás
 
Játéktörténet
 
Megcsinálta a szerencséjét
 
Lottónyereményre hivatkozva kért pénzt egy csaló
 
Játszon mértékkel
 
Góltotó
 
A középkori lottó szervezési mint gazdasági tevékenység
 
A 388. lottó ötösre várva
 
A lottó
 
Lottó stratégiák
 
Változások a nyeremények felvételével kapcsolatban
 
Totó lottó linkek
 
Valószínűség
 
13 plusz 1 TOTÓ
 
Ötös lottó szabályzat
 
Lottó statégia
 
Ötöslottó fontos változás
 
Tévhitek a szerencséről
 
Ötöslottó nyerőszámok 2000-2010
 

 

Sportfogadás

A sportfogadás elterjedt szerencsejáték az egész világon. Van aki nagy pénzben, de van aki a legapróbb tétetekkel játsza ezt az esemnydús szerencsejátékot. Egyre népszerűbb lesz az online fogadás, ahol rengeteg lehetőség közül választhatunk, gyorsan könnyen és minden lehetséges kimenetelre lehet fogadni.A sportfogadástól picit eltérve, a választások kezdetekor arra is fogadhatsz ki nyeri a választásokat. Minden kozkázattal rendelkező kiemelkedő sporteseményre lehet fogadni élőben és online egyaránt. Élőben tippmix szelvénnyel fogadhatunk, ahol a lehetséges 3 (valahol csak) állapotra tehetjük meg a tippünket. Győzelem, döntetlen, vereség közül választhatunk, és minden állapotnak van egy szorzója. A szorzó lényege az, hogy minden tétnél, ha nyerünk akkor a befizetett összegünket megszorozzuk a szorzóval. Ezáltal 100 forint tétnél, az 1.5-ös szorzójú állapot 150 Ft-ot jelent nekünk. Élőben a szelvényeknél meg van határozva a lehetséges fogadás szám és a tét nagysága is. Online viszont a határ a csillagos ég.

Az internet világában akár élőben is fogadhatsz egy eseményre, melyet figyelemmel is követhetsz élőben és minden helyzet után fogadhatsz. A meccs elött fix szorzók vannak, de amint egy élő közvetítés elkezdődik az oddsok is folyamatosan változnak.

Az online fogadó irodák bónuszokkal is csábítják az új játékosokat, melyet az elsőként beutalt pénzösszegünk alapján kapjuk. Ez általában 50-100% között mozog. Ezt a pénzt nem veheted ki, hanem a 100-1000-szeresét fel kell tenned a fogadások keretében, hogy ki tudd utalni a saját számládra.

Amennyiben még nem próbálta, adjon magának egy lehetőséget és próbálja ki ezt a lebilincselő szerencsejáték fajtát. Akár élőben akár online is fogad, legyen képben az eseménnyel, melyre fogadni szeretne, így kisebb a valószínűsége a pénz elvesztésének.

Az Ön reklámjának a helye
Csak az adatokat kell megadnia és egy SMS-t kell küldenie. Ha érdekli, katt ide!
www.weblaphirdetes.hu

© 2010 Országos Adatbank Kft.
Minden jog fenntartva